Bunyols de bacallà

Ingredients

  • 200g de bacallà esmicolat.
  • 1/2 vas de llet.
  • 100g de farina.
  • 2 alls.
  • 1 ou.
  • 1 sobre de llevat en pols.
  • Julivert.
  • Sal.
  • Oli per fregir.

Elaboració

En un vol posem l’ou, la farina, el llevat i la llet; ho barregem fins que ens quedi una massa homogènia. A continuació piquem els dos alls (el més petits possible) i el julivert. Esmicolem el bacallà i l’afegim a la massa.
Posem un cassó al foc amb abundant oli, i una vegada estigui calent (amb l’ajuda de 2 culleres) anem posant la massa. Deixem que es vaguin fen, no es necessari donar-los la volta, ja que els bunyols giren ells sols.

25min

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1311 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Anna Salas diu:
Bonissims!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: