Risotto amb xampinyons

Ingredients

  • 600ml de brou.
  • 120g de xampinyons.
  • 300g d'arròs.
  • 1/2 ceba.
  • 1 all.
  • 75g de mantega.
  • 1 got de vi blanc.
  • Parmesà ratllat.
  • Sal.
  • Julivert.

4 racions

Elaboració

Tallar la mitja ceba i l’all petit i posar juntament amb la mantega a foc mig i deixa que s'ofegui. Mentrestant tallem els xampinyons a làmines i els afegim.
Una vegada ja els xampinyons hagin tret tota la seva aigua, i s’hagin cuinat, afegim l'arròs hi ho barregem bé durant uns 2 minuts.
Desprès afegim el got de vi blanc (que no estigui fred), esperem que s'evapori i afegirem el brou (calent). Donem un parell de voltes i provem de sal. Baixem el foc i remenem amb regularitat.
Quan comença agafar una textura cremosa, parem el foc (l’arròs estarà al “dente”). Afegim una mica més de mantega perquè sigui més cremós i el parmesà rallat. Una mica de julivert per sobre i llest.

35min

Per


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1975 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Rosa Fabré diu:
l'he fet avui per dinar i realment boníssim.
Hiper bo.
Merci per la recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!