Pa de pessic de iogurt
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 ous.
- 1 iogurt.
- 1/2 d’oli (mida iogurt).
- 2 Sucre (mida iogurt).
- 1 i 1/2 de Farina (mida iogurt)
- 1 i 1/2 de Maizena (mida iogurt).
- 1 sobre de llevadura.
- Ratlladura de llimona.
Elaboració
Batem els ous juntament amb el sucre amb energia, que quedi amb cos. Afegim el iogurt i l’oli, els integrem a la barreja. Sense deixar de batre, afegim el llevat i les farines tamisades. Una vegada la barreja sigui homogènia, afegim ratlladura de llimona. Untem amb mantega o farina el motlle on farem el pa de pessic.
Escalfem el forn a 180ºC. Tindrem el pa de pessic uns 20-25min.
Per decorar, podem posar sucre glass.
30min
Notes
Mida iogurt = omplir el recipient del iogurt per saber la quantitat.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7598 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Berta, m’ha agradat molt la teva recepta i el vídeo encara més. Molt bona la idea d’utilitzar el sucre glass per...
Moltes gràcies Quim.
En algunes ocasions, he vist que es fa la carbonara amb un ou cru al final. Quan tenen ja tota la carbonara feta, afegeixen...
Moltes gracies Quim, sempre s’aprenen coses. Una abraçada.
Moltes gràcies a tu.