Pa de pessic de iogurt

Ingredients

  • 3 ous.
  • 1 iogurt.
  • 1/2 d’oli (mida iogurt).
  • 2 Sucre (mida iogurt).
  • 1 i 1/2 de Farina (mida iogurt)
  • 1 i 1/2 de Maizena (mida iogurt).
  • 1 sobre de llevadura.
  • Ratlladura de llimona.

Elaboració

Batem els ous juntament amb el sucre amb energia, que quedi amb cos. Afegim el iogurt i l’oli, els integrem a la barreja. Sense deixar de batre, afegim el llevat i les farines tamisades. Una vegada la barreja sigui homogènia, afegim ratlladura de llimona. Untem amb mantega o farina el motlle on farem el pa de pessic.
Escalfem el forn a 180ºC. Tindrem el pa de pessic uns 20-25min.
Per decorar, podem posar sucre glass.

30min

Notes

Mida iogurt = omplir el recipient del iogurt per saber la quantitat.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4744 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!