Crema de pastanaga

Ingredients

  • 6 pastanagues.
  • 2 patates.
  • 1 porro.
  • Sal.
  • Pebre.
  • Oli.

2 racions

Utensilis

Minipimer

Elaboració

Pelem i tallem a trossets les pastanagues i les patates. Netegem el porro i el tallem també a rodanxes. En una cassola, posem un rajolí d’oli i afegim les verdures. Deixem que es daurin uns minuts i ho cobrim d’aigua. Afegim sal i pebre al gust. Passats uns 30 minuts, ho triturem amb la minipimer. Per decorar podem posar uns trossets de pastanaga.

30min

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4692 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!