Crema de pastanaga

Ingredients

  • 6 pastanagues.
  • 2 patates.
  • 1 porro.
  • Sal.
  • Pebre.
  • Oli.

2 racions

Utensilis

Minipimer

Elaboració

Pelem i tallem a trossets les pastanagues i les patates. Netegem el porro i el tallem també a rodanxes. En una cassola, posem un rajolí d’oli i afegim les verdures. Deixem que es daurin uns minuts i ho cobrim d’aigua. Afegim sal i pebre al gust. Passats uns 30 minuts, ho triturem amb la minipimer. Per decorar podem posar uns trossets de pastanaga.

30min

Per


Recepta de cuina de Crema de pastanaga
per Marta B

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6460 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: