Amanida
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Tomàquet.
- Enciam.
- 1 pastanaga.
- 3 patates mitjanes.
- 1 ou.
- Blat de moro.
- Olives.
- Sal.
- Oli.
- Vinagre.
2 racions
Elaboració
Posem un cassó al foc amb aigua i sal, fem bullir durant 10 minuts l’ou, 20 la pastanaga i uns 25 les patates.
Netegem i tallant l’enciam i el tomàquet.
Posem com a base la patata tallada, sobre l’enciam. Tallem a daus la pastanaga i la posem per sobre. Tallem l’ou en 4 trossos i ho posem amb el tomàquet voltejant l’amanida, per acabar unes olives i una mica de blat de moro.
30min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1720 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.