Amanida

Ingredients

  • 1 Tomàquet.
  • Enciam.
  • 1 pastanaga.
  • 3 patates mitjanes.
  • 1 ou.
  • Blat de moro.
  • Olives.
  • Sal.
  • Oli.
  • Vinagre.

2 racions

Elaboració

Posem un cassó al foc amb aigua i sal, fem bullir durant 10 minuts l’ou, 20 la pastanaga i uns 25 les patates.
Netegem i tallant l’enciam i el tomàquet.
Posem com a base la patata tallada, sobre l’enciam. Tallem a daus la pastanaga i la posem per sobre. Tallem l’ou en 4 trossos i ho posem amb el tomàquet voltejant l’amanida, per acabar unes olives i una mica de blat de moro.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

932 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Marta, m'alegra veure que encara que receptes.cat no dona cap premi per penjar receptes, tú continues pentjant les teves.! Segueix així !Moltes felicitats per la teva cuina.
Rep una forta abraçada. Quim Lleonart.
Marta B diu:
Intento posar receptes q puguin interesar-vos encara q siguin senzilletes.
Gracies pels teus ànims, una abraçada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!