Pa de Pessic

Ingredients

  • 1 iogurt (natural o no, depenent del gust)
  • 1 mesura (de iogurt) d'oli de gira-sol
  • 2 mesures de sucre
  • 3 mesures de farina
  • 1 bosseta de llevat
  • 3 ous grossos
  • 1 polsim de canyella
  • (per untar el motlle; mantega dura i 1 polsim de farina)

12 racions

Utensilis

Motlle per forn.

Elaboració

1r_ Agafem un bol i posem tots els ingredients.
2n_ Amb una batedora barregem tots els ingredients fins que no quedin grumolls ni farina.
3r_ Agafem el motlle que haguem de fer servir i l'untem de mantega i de farina (perquè no s'enganxi).
4t_ Posem la massa dins el motlle i el posem al forn a uns 150º-170º dalt i baix durant 30 minuts. Si al obrir no està fet (ho sabrem punxant-lo amb un punxo) el deixem l'estona que ens convingui.

35min

Notes

El pastís és pot decorar de qualsevol manera.

Una recomanació d'estètica: si posem colorant especial d'alimentació al pastís (qualsevol color)quedarà bonic i diferent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

813 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!