Pastís de porros

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Massa brie.
  • 3-4 Porros.
  • 150g Bacó.
  • 3 Ous.
  • 1/2 tassa de Llet.

6 racions

Elaboració

Saltegem en una paella els porros tallats finets. Quan els trossos de porro comencin a daurar-se, afegim el bacó.
Als 3 minust, afegim la 1/2 tassa de llet i remenem durant un parell de minuts més. Deixem refredar.
En un vol batem els ous. Quan la barreja dels porros i el bacó estiguin fred, ho afegim als ous.
Untem el motlle i col·loquem la massa. Sobre posem la barreja. Enfornem durant 30-40min a 180ºC.

40min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2702 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Marta, aquest pastis de porro tant bò que has fet, a les cuines professionals en diuen " quiche lorraine ". Quim.
Marta B diu:
Moltes gracies Quim, sempre s’aprenen coses.
Una abraçada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!