Pa de pessic de nata

Ingredients

  • 4 ous.
  • 250g de sucre.
  • 230g de farina.
  • 130ml nata per muntar.
  • 1 sobre de llevat de 15g.
  • Ratlladura de pell de llimona.
  • Mantega.
  • Sucre glass.

Elaboració

Per començar, batem els ous amb el sucre. Muntem la nata i afegim la ratlladura de llimona. Incorporem la farina i el llevat tamisats prèviament; ho fem amb suavitat.
Untem el motlle amb una mica de mantega, evoquem la barreja i s'enforna a uns 180ºC durant 40 minuts (fins que es dauri).
Desmotllem i posem per sobre una mica de sucre glass.

50min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1128 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!