Orada al forn amb tomàquet i ceba

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Netegem l’orada i li fem dos talls transversals. Salem per fora i una mica per dins (al forat que ha deixat en netejar els budells).
-Posem el forn a preescalfar a 200º.
-Tallem els tomàquets a rodanxes i les cebes també.
-Ho posem tot amb una mica de sal, al fons de la plata de forn fins que en fem una bona capa.
-Posem l’orada a sobre de la ceba i el tomàquet i hi afegim una cullerada sopera d'oli d'oliva verge.
-Fiquem la safata al forn i baixem la temperatura a uns 180º.
-Deixem coure uns 30 minuts (això en funció del tamany de la orada ), li donem la volta i uns 30 minuts més.
-Emplatem: en un plat posem l’orada i al costat,tomàquet i ceba. Hi tirem un raig d’oli d’oliva verge i ja es pot servir.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se