Croquetes de xampinyons
Ingredients
- 350g de xampinyons.
- 750ml llet.
- 1 ceba petita.
- 100g mantega.
- 80g farina.
- 2 ous.
- Pa ratllat.
- Sal.
- Oli per fregir.
Elaboració
Per fer la massa de les croquetes:
Piquem la ceba i la posem en una paella amb un rajolí d’oli. Una vegada tinguem nets i tallats els xampinyons, els posem amb la ceba que vaguin cuinant-se.
Posem en un cassó la mantega que es desfasi, una vegada líquida, integrem la farina, remenem bé. Anirem afegint la llet mica en mica (la llet que estigui calenta), la farina té que anar-la absorbint.
Una vegada la massa ha espassat i comença a fer bombolles, afegim la barreja de ceba i xampinyons. Donem voltes 10 minuts més.
Posem en un recipient la massa i la tapem amb paper film (així no farà cap tela a la nevera). Deixem a la nevera 1 dia.
Per fer les croquetes:
Batem els ous, i posem una paella amb força oli.
Ens untem les mans amb una mica d’oli (d’aquesta manera no sens enganxa la massa) i a fer les croquetes. Primer per pa ratllat, després ou i tornem a passar pel pa (queden més cruixents).
Quan l’oli estigui calent, ja les podem fregir.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Berta, m’ha agradat molt la teva recepta i el vídeo encara més. Molt bona la idea d’utilitzar el sucre glass per...
Moltes gràcies Quim.
En algunes ocasions, he vist que es fa la carbonara amb un ou cru al final. Quan tenen ja tota la carbonara feta, afegeixen...
Moltes gracies Quim, sempre s’aprenen coses. Una abraçada.
Moltes gràcies a tu.