Boles de patata i lluç

Ingredients

  • 4-5 patates.
  • 250g de lluç.
  • 1-2 ous.
  • Pa ratllat.
  • Farina.
  • Oli per fregir.

4 racions

Elaboració

Posem a bullir les patates amb la pell uns 30min. En un altre cassó posem el peix amb una mica de sal a bullir uns 10 min.
Una vegada cuit, l’escorrem bé. Pelem les patates i les xafem, a continuació posem el peix i també el xafem a la vegada que l’integrem amb la patata. Afegim julivert, una mica de sal i de pebre, ho aixafem bé amb la forquilla.
Tapem amb paper film i a la nevera 1h. (així es més fàcil fer les boletes després)
Donem forma amb les mans. Ho passem primer per la farina, després per l'ou batut i finalment pel pa ratllat i ho fregim.

1h 30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

719 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!