Carpaccio de peus de porc amb botifarra negra i ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Quatre peus de porc.
  • Una botifarra de perol negra.
  • Una ceba de Figueres mitjaneta.
  • Un grapat d'avellanes torrades D. O. Reus.
  • Un polsim de julivert picat.
  • Un grapat de ceps.
  • Un os del pernil

4 racions

Utensilis

Paper film.

Elaboració

Bullirem els peus de porc amb l'os del pernil, i deixarem que refredin.
Farem un sofregit amb la ceba tallada molt petita, i quan enrosseixi, hi ficarem la botifarra sense pell.
Desossarem els peus, i els aplanarem, per tal de ficar-hi la botifarra, i embolcallar-los amb paper film, quedant com un caneló gros.
Ho congelarem, i quan sigui fort, farem els tallets molt prims, i anirem ficant en una safata o plats individuals.
Picarem poc les avellanes, no massa, i ho tirarem per sobre.
També ho farem amb els ceps, una vegada els haurem passat prèviament per la paella.
Finalment, ho espolsarem amb julivert picat.
Ho servirem lleugerament calent.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3194 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: