Carpaccio de peus de porc amb botifarra negra i ceps
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Carpaccio
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre peus de porc.
- Una botifarra de perol negra.
- Una ceba de Figueres mitjaneta.
- Un grapat d'avellanes torrades D. O. Reus.
- Un polsim de julivert picat.
- Un grapat de ceps.
- Un os del pernil
4 racions
Utensilis
Paper film.
Elaboració
Bullirem els peus de porc amb l'os del pernil, i deixarem que refredin.
Farem un sofregit amb la ceba tallada molt petita, i quan enrosseixi, hi ficarem la botifarra sense pell.
Desossarem els peus, i els aplanarem, per tal de ficar-hi la botifarra, i embolcallar-los amb paper film, quedant com un caneló gros.
Ho congelarem, i quan sigui fort, farem els tallets molt prims, i anirem ficant en una safata o plats individuals.
Picarem poc les avellanes, no massa, i ho tirarem per sobre.
També ho farem amb els ceps, una vegada els haurem passat prèviament per la paella.
Finalment, ho espolsarem amb julivert picat.
Ho servirem lleugerament calent.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
872 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.