Carpaccio de peus de porc amb botifarra negra i ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Quatre peus de porc.
  • Una botifarra de perol negra.
  • Una ceba de Figueres mitjaneta.
  • Un grapat d'avellanes torrades D. O. Reus.
  • Un polsim de julivert picat.
  • Un grapat de ceps.
  • Un os del pernil

4 racions

Utensilis

Paper film.

Elaboració

Bullirem els peus de porc amb l'os del pernil, i deixarem que refredin.
Farem un sofregit amb la ceba tallada molt petita, i quan enrosseixi, hi ficarem la botifarra sense pell.
Desossarem els peus, i els aplanarem, per tal de ficar-hi la botifarra, i embolcallar-los amb paper film, quedant com un caneló gros.
Ho congelarem, i quan sigui fort, farem els tallets molt prims, i anirem ficant en una safata o plats individuals.
Picarem poc les avellanes, no massa, i ho tirarem per sobre.
També ho farem amb els ceps, una vegada els haurem passat prèviament per la paella.
Finalment, ho espolsarem amb julivert picat.
Ho servirem lleugerament calent.

1h


Recepta de cuina de Carpaccio de peus de porc amb botifarra negra i ceps
per Teresa Vives Mariné

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2214 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: