Conill a la “manchega”

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill.
  • Oli
  • Una cabeça d'alls
  • Una fulla de llorer
  • Sal i Pebre
  • Una Cervesa
  • Farina
  • Daus de patates fregides

4 racions

Elaboració

Es talla el conill, es salpebre, es passa per la farina.
Posem l'oli a la cassola i quan estigui calent i fregim el conill amb el llorer i la cabeça d'alls sencera, quan s'ha enrossit i tirem la cervesa.
Cal que faci xup-xup a foc mínim durant vint minuts.
Podem acompanyar-lo amb uns daus de patates fregides.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2354 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: