Ametllats

Categoria:
Recepta per
Típica de: catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 clares d'ou
  • 400 gs de sucre
  • 400 gs d'ametlles torrades
  • Unes gotes d'esperit de llimó

6 racions

Utensilis

Motlles de paper (magdalenes)

Elaboració

Es trinxen les ametlles,no es molen.
Es baten les clares amb el sucre, fins que, en
girar el recipient, les clares no cauen.
S'hi barregen les ametlles torrades trinxades i
l'esperit de llimó.
La pasta es buida en motlles de paper ies cou al forn

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2045 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: