Ametllats

Categoria:
Recepta per
Típica de: catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 clares d'ou
  • 400 gs de sucre
  • 400 gs d'ametlles torrades
  • Unes gotes d'esperit de llimó

6 racions

Utensilis

Motlles de paper (magdalenes)

Elaboració

Es trinxen les ametlles,no es molen.
Es baten les clares amb el sucre, fins que, en
girar el recipient, les clares no cauen.
S'hi barregen les ametlles torrades trinxades i
l'esperit de llimó.
La pasta es buida en motlles de paper ies cou al forn

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

965 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: