Llomillet a la farigola
Ingredients
- 1 peça de llomillet
- Mel
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- 1 ramet de farigola
- 1 fulla de llorer
- 1 got de conyac
- Sal, pebre i oli d'oliva
2 racions
Elaboració
En una cassola amb l'oli ben calent rostim el llomillet i el retirem.
Al mateix oli hi afegim la ceba picada i els alls perquè es vagi fent a foc lent.
Mentrestan untem el llomillet de mel i el salpebrem am abundància.
Quan la ceba esta rossa hi afegim el llomillet i la fulla de llorer, i cubrim el tall amb el conyac.
Ho deixem uns minuts fins que estigui cuit.
El servim tallat a rodanxes.
45min
Notes
Es pot acompanyar amb patates al caliu o fregides.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2712 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.