Llomillet a la farigola

Ingredients

  • 1 peça de llomillet
  • Mel
  • 1 ceba
  • 2 dents d'all
  • 1 ramet de farigola
  • 1 fulla de llorer
  • 1 got de conyac
  • Sal, pebre i oli d'oliva

2 racions

Elaboració

En una cassola amb l'oli ben calent rostim el llomillet i el retirem.
Al mateix oli hi afegim la ceba picada i els alls perquè es vagi fent a foc lent.
Mentrestan untem el llomillet de mel i el salpebrem am abundància.
Quan la ceba esta rossa hi afegim el llomillet i la fulla de llorer, i cubrim el tall amb el conyac.
Ho deixem uns minuts fins que estigui cuit.
El servim tallat a rodanxes.

45min

Notes

Es pot acompanyar amb patates al caliu o fregides.


Recepta de cuina de Llomillet a la farigola

Llomillet tallat a rodanxes, a punt per servir
per Assumpta Freixes

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1063 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!