Truita amb faves, formatge i farigola

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 ous
  • 250 grams de faves
  • 20 grams de formatge d'ovella (pecorino)
  • Sal i pebre en quantitat suficient
  • 5 grams de farigola

4 racions

Elaboració

Cuina les faves al vapor durant 2 minuts a 100 graus i passa directament en aigua freda.
Elimina la pell.
Bat els ous i agrega el formatge d'ovella tallat en escates fines, les faves pelades, la sal i el pebre i barreja bé.
Escalfa una paella d'uns 24 cm de diàmetre, amb una mica d'oli d'oliva.
Un cop ha agafat temperatura, afegeix la barreja d'ou.
Estira suaument amb una cullera el compost de les vores de la paella cap a l'interior durant uns 30 segons i deixa que la truita es faci en el mateix costat durant aproximadament uns 4 minuts.
Dona la volta amb l'ajuda d'un plat pla, millor si és lleugerament oliat i cou durant altres 2 minuts.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2119 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: