Pollastre amb gambes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 8 o 10 gambes
  • Oli i llard
  • Sal i pebre
  • 2 cebes
  • 3 grans d'all
  • 2 tomaques madures
  • Farina
  • Conyac i
  • Brou de pollastre

6 racions

Elaboració

En una cassola amb oli i llard hi posem el pollastre a trossos,sal i pebre, ho fregim i posem les tomaques ratllades.
En una paella a part hi sofregim les cebes i els alls amb una mica de llard, hi afegim les gambes i una mica de farina. Remenem una estona i hi tirem la copa de conyac, seguidament ho flamegem. S'afegeix tot a la cassola amb una mica de brou, deixem que faci xup xup i ja està llest.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1753 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!