Pollastre amb gambes
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1 pollastre
- 8 o 10 gambes
- Oli i llard
- Sal i pebre
- 2 cebes
- 3 grans d'all
- 2 tomaques madures
- Farina
- Conyac i
- Brou de pollastre
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							En una cassola amb oli i llard hi posem el pollastre a trossos,sal i pebre, ho fregim i posem les tomaques ratllades.
En una paella a part hi sofregim les cebes i els alls amb una mica de llard, hi afegim les gambes i una mica de farina. Remenem una estona i hi tirem la copa de conyac, seguidament ho flamegem. S'afegeix tot a la cassola amb una mica de brou, deixem que faci xup xup i ja està llest.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3305 visites.
 3305 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram