Callos

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una panxa de porc que la podem comprar ja bullida,
  • Un bitxo, oli, ceba, tomàquet, un raig de brandi,
  • All, julivert i ametlles torrades.

4 racions

Utensilis

Cassola de terrissa.

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli, quan és ben calent, s'hi posa el bitxo i seguidament es fa un sofregit amb la ceba i el tomàquet i un raig de brandi.
Hi tirem la panxa a daus, afegim una mica d'aigua i que faci xup xup.
Mentrestant fem una picada amb un gra d'all, julivert i ametlles torrades, i seguidament ho afegim tot a la cassola, deixarem que la salsa quedi ben lligada.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1270 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!