Callos
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una panxa de porc que la podem comprar ja bullida,
- Un bitxo, oli, ceba, tomàquet, un raig de brandi,
- All, julivert i ametlles torrades.
4 racions
Utensilis
Cassola de terrissa.
Elaboració
En una cassola de terrissa amb oli, quan és ben calent, s'hi posa el bitxo i seguidament es fa un sofregit amb la ceba i el tomàquet i un raig de brandi.
Hi tirem la panxa a daus, afegim una mica d'aigua i que faci xup xup.
Mentrestant fem una picada amb un gra d'all, julivert i ametlles torrades, i seguidament ho afegim tot a la cassola, deixarem que la salsa quedi ben lligada.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3425 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.