Pastis de salmo

Ingredients

  • Pa de motlle industrial sense crosta
  • Salmó fumat
  • Tres llaunes de tonyina
  • Un pot de espàrrecs blancs
  • 5 cullerades soperes de maionesa i enciam

6 racions

Elaboració

Primerament preparem la salsa afegint la tonyina, els espàrrecs i la maionesa
en un pot i ho triturem tot amb la batedora.
Montem el pastís afegint una base de pa i untant cada capa amb la salsa i enciam trinxat
per sobre, així 4 o5 capes.
Finalment ho cobrim tot amb el salmó. Abans de servir posar una hora a la nevera.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2919 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Assumpa, molt bona !!!,felicitats.

Ares
Assumpta Freixes diu:
Moltes gràcies!
Espero que la provis i t'agradi.
Sira Barrull diu:
Assumpta, aquesta recepta és boníssima. Animo a tothom a que ho provi

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: