Pastis de salmo

Ingredients

  • Pa de motlle industrial sense crosta
  • Salmó fumat
  • Tres llaunes de tonyina
  • Un pot de espàrrecs blancs
  • 5 cullerades soperes de maionesa i enciam

6 racions

Elaboració

Primerament preparem la salsa afegint la tonyina, els espàrrecs i la maionesa
en un pot i ho triturem tot amb la batedora.
Montem el pastís afegint una base de pa i untant cada capa amb la salsa i enciam trinxat
per sobre, així 4 o5 capes.
Finalment ho cobrim tot amb el salmó. Abans de servir posar una hora a la nevera.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1057 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Assumpa, molt bona !!!,felicitats.

Ares
Assumpta Freixes diu:
Moltes gràcies!
Espero que la provis i t'agradi.
Sira Barrull diu:
Assumpta, aquesta recepta és boníssima. Animo a tothom a que ho provi


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!