Pastis de salmo

Ingredients

  • Pa de motlle industrial sense crosta
  • Salmó fumat
  • Tres llaunes de tonyina
  • Un pot de espàrrecs blancs
  • 5 cullerades soperes de maionesa i enciam

6 racions

Elaboració

Primerament preparem la salsa afegint la tonyina, els espàrrecs i la maionesa
en un pot i ho triturem tot amb la batedora.
Montem el pastís afegint una base de pa i untant cada capa amb la salsa i enciam trinxat
per sobre, així 4 o5 capes.
Finalment ho cobrim tot amb el salmó. Abans de servir posar una hora a la nevera.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2614 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Ares Bonamusa diu:
Assumpa, molt bona !!!,felicitats.

Ares
Assumpta Freixes diu:
Moltes gràcies!
Espero que la provis i t'agradi.
Sira Barrull diu:
Assumpta, aquesta recepta és boníssima. Animo a tothom a que ho provi

Afegir comentari
 

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: