Costella de porc a la crema de modena

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de costella de porc ben carnosa
  • 1 menat de rametes de romaní
  • 200 ml de crema de vinagre de mòdena
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

5 racions

Utensilis

Cassola de terrissa

Elaboració

En una cassola de terrissa col·loquem la costella a trossets dins la cassola, el menat de romaní, la sal, el pebre i ho cobrirem amb oli d'oliva. Taparem la cassola i a foc molt baix, deixarem que faci xup-xup durant una hora i comprovarem que estigui ben tova.
Ja estarà a punt per servir.
La podem guardar a la nevera el tems que vulguem.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1222 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: