Perdius poc a poc
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Dos predius grans,dos cebes,dos patates,tres dents d'all,un clau,una fulla de llorer,pebre negre,una culleradeta de pebre vermell,dos gots de vi blanc sec,oli i sal
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Buidar,netejar i assecar les perdius,salar-les i lligar-les.Posar-les en una olla fonda cobrir-les amb la ceba i l'all picats,el llorer,el pebre, el clau, el pebre vermell,un raig d'oli i el vi blanc. Tapar l'olla i posar-la a foc normal,retirar-la quan faci la primera bullida i deixar-la a foc mínim. 
Quan les perdius estguin cuites i la salsa molt reduida,retirarles,partir-les per la meitat,posar-les en una font i recobrir-les amb el seu suc passat pel colador xinès.
Servir acompanyades de patates bullides amb la seva pell.
														
 1h 40min
 1h 40min 
Notes
En aquesta època de l'any és fàcil trobar les perdius ja que estem en temps de cacera
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4226 visites.
 4226 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Rostit
 Rostit
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram