Perdius poc a poc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos predius grans,dos cebes,dos patates,tres dents d'all,un clau,una fulla de llorer,pebre negre,una culleradeta de pebre vermell,dos gots de vi blanc sec,oli i sal

4 racions

Elaboració

Buidar,netejar i assecar les perdius,salar-les i lligar-les.Posar-les en una olla fonda cobrir-les amb la ceba i l'all picats,el llorer,el pebre, el clau, el pebre vermell,un raig d'oli i el vi blanc. Tapar l'olla i posar-la a foc normal,retirar-la quan faci la primera bullida i deixar-la a foc mínim.
Quan les perdius estguin cuites i la salsa molt reduida,retirarles,partir-les per la meitat,posar-les en una font i recobrir-les amb el seu suc passat pel colador xinès.
Servir acompanyades de patates bullides amb la seva pell.

1h 40min

Notes

En aquesta època de l'any és fàcil trobar les perdius ja que estem en temps de cacera


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4133 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: