Perdius poc a poc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dos predius grans,dos cebes,dos patates,tres dents d'all,un clau,una fulla de llorer,pebre negre,una culleradeta de pebre vermell,dos gots de vi blanc sec,oli i sal

4 racions

Elaboració

Buidar,netejar i assecar les perdius,salar-les i lligar-les.Posar-les en una olla fonda cobrir-les amb la ceba i l'all picats,el llorer,el pebre, el clau, el pebre vermell,un raig d'oli i el vi blanc. Tapar l'olla i posar-la a foc normal,retirar-la quan faci la primera bullida i deixar-la a foc mínim.
Quan les perdius estguin cuites i la salsa molt reduida,retirarles,partir-les per la meitat,posar-les en una font i recobrir-les amb el seu suc passat pel colador xinès.
Servir acompanyades de patates bullides amb la seva pell.

1h 40min

Notes

En aquesta època de l'any és fàcil trobar les perdius ja que estem en temps de cacera


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1969 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: