Conill amb llet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill,pernil iberic,una ceba,tomaca,coñac,ametlles i avellanes torrades,dos dents d'all
  • Farina,oli ,llet sal ,pebre i una mica de canyella.

8 racions

Elaboració

En una cassola posarem oli i derretirem 150 grs de pernil ibèric,hi afegirem el conill tallat a trossets fins que sigui ben daurat,el retirarem de la cassola,en el mateix oli farem un sofregit de ceba i tomàquet,quan està ben amorosit es tira el conill i un gotet de conyac que es pot flambejar.En un morter haurem fet una picada amb les ametlles, les avellanes i els alls i una culleradeta de farina,ho fiquem també a la cassola ben remenat i finalment ho cobrirem amb la llet,posarem sal i pebre i un polsim de canyella.
Finalment es deixa coure a foc lent vigilant que no s'enganxi.

1h


Recepta de cuina de Conill amb llet

Conill amb llet
per Assumpta Freixes

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

999 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!