Rotllets de carbassó amb melmelada de tomaca

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 carabassons,2cebes,3 pastanagues,150 grs de pernil salat
  • Melmelada de tomaca
  • Ametlles torrades, sal i oli

4 racions

Utensilis

Mandolina.

Elaboració

Es fa un sofregit amb les cebes,les pastanagues, un carabasso i el pernil.
Es tallen els altres carabassons a làmines molt fines i mentre es fa el sofregit,
s'escalden les làmines durant 2 minuts i es treuen per passar a un recipient
amb aigua freda per trencar la cocció.
S'escampen les làmines damunt un drap de cotó i quan el sofregit està ben fet
es farceixen i s'enrotllen.
Afegim els rotllets a una safata,pel damunt i tirem un polsim de sal grossa
i oli d'oliva, els guarnim amb la melmelada de tomaca i hi escampem per sobre,una picada d'ametlles.
Ja és a punt per servir. Es pot servir fred o tebi.

1h


Recepta de cuina de Rotllets de carbassó amb melmelada de tomaca
Rotllets de carabassó amb tomaca
per Assumpta Freixes
Recepta de cuina de Rotllets de carbassó amb melmelada de tomaca
per Assumpta Freixes

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1975 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: