Rotllets de carbassó amb melmelada de tomaca

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 carabassons,2cebes,3 pastanagues,150 grs de pernil salat
  • Melmelada de tomaca
  • Ametlles torrades, sal i oli

4 racions

Utensilis

Mandolina.

Elaboració

Es fa un sofregit amb les cebes,les pastanagues, un carabasso i el pernil.
Es tallen els altres carabassons a làmines molt fines i mentre es fa el sofregit,
s'escalden les làmines durant 2 minuts i es treuen per passar a un recipient
amb aigua freda per trencar la cocció.
S'escampen les làmines damunt un drap de cotó i quan el sofregit està ben fet
es farceixen i s'enrotllen.
Afegim els rotllets a una safata,pel damunt i tirem un polsim de sal grossa
i oli d'oliva, els guarnim amb la melmelada de tomaca i hi escampem per sobre,una picada d'ametlles.
Ja és a punt per servir. Es pot servir fred o tebi.

1h


Recepta de cuina de Rotllets de carbassó amb melmelada de tomaca

Rotllets de carabassó amb tomaca
per Assumpta Freixes

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1252 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: