Rotllets de carbassó amb melmelada de tomaca
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 3 carabassons,2cebes,3 pastanagues,150 grs de pernil salat
- Melmelada de tomaca
- Ametlles torrades, sal i oli
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Mandolina.
Elaboració
							Es fa un sofregit amb les cebes,les pastanagues, un carabasso i el pernil.
Es tallen els altres carabassons a làmines molt fines i mentre es fa el sofregit,
s'escalden les làmines durant 2 minuts i es treuen per passar a un recipient
amb aigua freda per trencar la cocció.
S'escampen les làmines damunt un drap de cotó i quan el sofregit està ben fet
es farceixen i s'enrotllen.
Afegim els rotllets a una safata,pel damunt i tirem un polsim de sal grossa
i oli d'oliva, els guarnim amb la melmelada de tomaca i hi escampem per sobre,una picada d'ametlles.
Ja és a punt per servir. Es pot servir fred o tebi.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2498 visites.
 2498 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  
  Altres
 Altres Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Pastís
 Pastís
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram