Coca de fredolics
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Coca
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 got d'oli
- 1 got de llet
- 1 got de cervesa
- 6 gots de farina
- Sal
- 1 royal-llevat
- Rredrolics
- Alls
- julivert
- Pebre vermell
- sal i oli
- Llonganissa o arengada.
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Barregem tots els ingredients per fer la massa i quan no sens pegui la deixem reposar durant una hora, mentre netegem  els fedrolics, trinxem els alls i el julivert.
Amb l'ajuda d'un corró estirarem la pasta en una llauna pel forn que segons la quantitat en sortiran dos o tres cocs. 
Posarem els fedrolics ben amuntonats,l'all el julivert el pebre vermell la sal i l'oli i la llonganissa.
Tindrem el forn prèviament calent i a 2ooº i ho deixarem coure durant 30 minuts.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3368 visites.
 3368 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Coca
 Coca 
  Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram