Coca de fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 got d'oli
  • 1 got de llet
  • 1 got de cervesa
  • 6 gots de farina
  • Sal
  • 1 royal-llevat
  • Rredrolics
  • Alls
  • julivert
  • Pebre vermell
  • sal i oli
  • Llonganissa o arengada.

6 racions

Elaboració

Barregem tots els ingredients per fer la massa i quan no sens pegui la deixem reposar durant una hora, mentre netegem els fedrolics, trinxem els alls i el julivert.
Amb l'ajuda d'un corró estirarem la pasta en una llauna pel forn que segons la quantitat en sortiran dos o tres cocs.
Posarem els fedrolics ben amuntonats,l'all el julivert el pebre vermell la sal i l'oli i la llonganissa.
Tindrem el forn prèviament calent i a 2ooº i ho deixarem coure durant 30 minuts.

1h


Recepta de cuina de Coca de fredolics

Justament abans d'entrar al forn...
per Assumpta Freixes

Recepta de cuina de Coca de fredolics

A punt per menjar!!
per Assumpta Freixes

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1251 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!