Bunyols de Bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Tros de bacallà remullat sense espina
  • 4 ous
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 1 patata mitjana
  • All
  • Julivert
  • I la farina que admeti

5 racions

Elaboració

Trossejem el bacallà i la patata pelada i ho posem juntament a bollir. Mentrestant separem les clares dels rovells i montem les clares.
Quan ja esta el bacallà bollit, en un recipient hi afegim el bacallà, la patata, els rovells i la farina que admeti. Si espesseix molt hi afegim una mica del suc de bollir el bacalla.
Seguidament hi afegim l'all i el julivert picats, la llevadura i les clares montades.
Es fregeix a cullerades en una paella amb oli abundant.

30min


Recepta de cuina de Bunyols  de Bacallà

A punt de servir

Recepta de cuina de Bunyols  de Bacallà

Cocció

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3313 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: