Profiterols amb xocolata calenta

Ingredients

  • 125 ml de llet
  • 125 ml d'aigua
  • 100 g de mantega a trossets
  • 150 g de farina
  • 5 ous
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de sucre
  • 500 ml de nata per muntar
  • 200 g de xocolata fondant
  • 25 g de mantega
  • 200 ml de llet

6 racions

Elaboració

En un cassó poseu a escalfar els liquids, el sucre i la sal i la mantega a trossets. Quan comenci a bullir, tireu-hi la farina de COP i batreu-ho amb força fins que es desenganxi de les parets del cassó.
Aparteu-ho del foc i deixeu-ho refredar una estona, afegiu-hi els ous d'un en un, no posant-hi l'altre fins que el primer estigui ben integrat a la massa i així seguint amb tots.
Poseu la massa dins la màniga pastissera i feu boletes damunt d'una placa de forn folrada amb paper de forn. Pinteu-les amb ou batut i poseu-les al forn a 210ºC amb foc dalt i baix durant 15 a 20 minuts.
Una vegada fredes, obriu-los per la meitat i ompliu.los amb la nata muntada.
En un cassó poseu-hi el xocolata i la llet i desfeu-lo al bany María.
Feu una piramide amb les lioneses i aboqueu-hi la xocolata desfeta per damunt.

Notes

Recordeu, que al posar-hi l'ultim ou, s'ha de batre primer en un plat,i anar-hi posant poc a poc, per si no calgues tot
sencer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2649 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: