Menestra de bacalla

Ingredients

  • 1/2 kg de bacallá
  • 1 kg de patates
  • 1/2 kg de pastanages
  • 1 ceba
  • 400 gs de pésols congelats
  • 2 alls
  • Julivert
  • 1 fulla de llorer
  • Pebre vermell
  • Farina
  • Vi blanc
  • 1 sobre de safrá
  • Oli, sal

Elaboració

Escórrer el bacallá en remull del dia abans i reservar-lo. En una cassola s'ofega la ceba picada, l'all i el julivert picats al morter i un gotet de vi blanc. Afegiu-hi el bacallá net i deixa coure, espessir la salsa amb una mica de farina.
Incorporar les patates a dauets i fregides, les pastanages cuites a daus i els pésols. Deixar coure a foc lent addicionat amb pebre vermell i llorer, movent de tant en tant, quan tot estigui tou cubri d'aigua, assaonar, afegir el safrá i deixar coure uns minuts més


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1146 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: