Menestra de bacalla
Ingredients
- 1/2 kg de bacallá
- 1 kg de patates
- 1/2 kg de pastanages
- 1 ceba
- 400 gs de pésols congelats
- 2 alls
- Julivert
- 1 fulla de llorer
- Pebre vermell
- Farina
- Vi blanc
- 1 sobre de safrá
- Oli, sal
Elaboració
Escórrer el bacallá en remull del dia abans i reservar-lo. En una cassola s'ofega la ceba picada, l'all i el julivert picats al morter i un gotet de vi blanc. Afegiu-hi el bacallá net i deixa coure, espessir la salsa amb una mica de farina.
Incorporar les patates a dauets i fregides, les pastanages cuites a daus i els pésols. Deixar coure a foc lent addicionat amb pebre vermell i llorer, movent de tant en tant, quan tot estigui tou cubri d'aigua, assaonar, afegir el safrá i deixar coure uns minuts més
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
650 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim