Jornades Gastronomiques de l'arròs d'Amposta Quinze establiments De l'1 al 30 de juny i de l'1 al 30 d'octubre

Amposta acull any rere any les festes tradicionals de l'arròs
Al juny, la plantada, on s'ofereix als visitants participar activament
Una colla de pagesos mostra al públic com els avantpassats del Delta de l'Ebre sembraven els camps d'arrossos
A l'octubre, amb la festa de la sega, es mostra a cop de falç com es segaven els camps d'arròs i les "garbes" eren transportades des del lloc de la sega fins a l'era per a batre-les i extreure el gra d'arròs.
El Col·lectiu de Cuina "L'essència de l'arròs
Amposta - Delta de l'Ebre", l'integren quinze establiments d'Amposta i és fruit del treball que des de fa un temps està duent a terme l'Associació de Restauradors d'Amposta
Té com a objectiu posicionar internacionalment Amposta i el Delta de l'Ebre com a capital catalana de la cuina de l'arròs
En aquest sentit, amb el suport de la Cambra Arrossera del Montsià, el col·lectiu presentarà les dues jornades gastronòmiques de l'arròs amb les que Amposta vol promocionar la cuina de l'arròs i que Coincideixen amb la plantada al juny i la sega a l'octubre
· Dia 7 de juny: festa de la plantada de l'arròs.
· Dia 4 d'octubre: festa de la sega de l'arròs.