Crema de verdures lleugera

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

8 racions

Elaboració

El pes de totes les verdures estan calculats després de pelar-les. En cru hem de comptar un 10% més.
Pelem totes les verdures. El carbassó es pela lleugerament.
Tallem la ceba i el porro en juliana i els posem a la paella amb l'oli calent, Salem i els deixem fregir una mica sense parar de remenar.
Posem l'olla presió al foc amb l'aigua i els cubitos de caldo esmicolats. Afegim totes les verdures tallades i el sofregit de ceba i porro. Ho deixem coure tot durant 15 minuts.
Rectifiquem de sal.
Treiem del foc i ho deixem refredar una mica.
Afegim els formatgets, ho triturem tot i ja podem servir la crema.

50min

Notes

Aquesta crema és força diurètica. És molt adequada per seguir una dieta, ja que, et dóna sensació de sacietat i cada racció (uns 300 cc) només ens aporta 110 calories.
Si la volem fer encara més lleugera, suprimirem l'oli i ho bullirem tot sense sofregir. També és bona i només ens aportarà 75 calories per racció.
És perfecta per prendre-la després d'aquests dies d'excessos.
A la nevera ens pot durar uns 4 o 5 dies.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se