Crema de xampinyons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 200 grms. de xampinyons frescos.
- 3/4 de litre d'aigua
- 2 pastilles de brou
- 40 grms. de maizena
- 50 grms. de mantega
- 1/4 de litre de llet
4 racions
Elaboració
Rentar i tallar els xampinyons petitets, ofegarlos amb una mica de mantega.
Posar l'aigua a bullir amb les pastilles de brou i 25 grms. de mantega.
Quant arrenqui el bull afegir la maizena diluida amb la llet freda.
Deixem coure, i afegim els xampinyons, deixem 2 minuts mes i rectifiquem de sal si fa falta.
20min
Notes
Si en lloc de xampinyons i posem 200 grms d'espinacs, tindrem una crema d'espicans molt bona
Etiquetes:
Cremes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2065 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim