Macarrons amb xoriç i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una escorredora
Un Wok
Quatre plats fondos
Un ratllador
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, fem el sofregit de tomàquet com explico a la meva recepta i un cop fet el reservem.
A part, en una cassola fonda amb aigua, una mica de mantega i sal, coem els macarrons fins que estan en el seu punt de cuits, els escorrem i reservem.
Seguidament, en un Wok de mida gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim: la ceba picada juntament amb el xoriç tallat a rodelles petites i la cansalada tallada a trossos petits, i quan tot plegat ja és ben fregit, hi afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, hi afegim els macarrons, hi donem unes voltes amb el mateix Wok, corregim de sal, i un cop tot plegat ja és cuit, ho repartim en quatre plats fondos, hi afegim una mica de formatge de bola ratllat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se