Macarrons a la Riojana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → La Rioja
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de macarrons
  • Aigua
  • Mantega
  • Sal
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet(el trobareu a les meves receptes)
  • Una ceba picolada
  • Una fulla de llorer
  • Tres alls laminats
  • Oli d'oliva
  • Dues tires de xoriç(xistorra)
  • 200 grams de tacs de pernil serrà
  • Quatre talls de cansalada de panxeta tallada a tacs
  • Un got de vi negre

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una escorredora
Una cassola gran de terrissa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, una mica de mantega i sal, coem els macarrons fins que són cuits al "dente", els escorrem i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la cansalada tallada a tacs, el pernil tallat a tacs, el xoriç tallat a rodelles mitjanes, la ceba picolada, la fulla de llorer, i els alls laminats. Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet i el got de vi negre, i deixem que redueixi.
A continuació, afegim els macarrons, ho remenem amb una espàtula de fusta, ho corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!