Estofat de porc senglar

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu a macerar la carn en aigua durant 48 hores. La carn s'haurà de congelat durant uns quants dies, si és possible.
En una olla de pressió, poseu-li oli i deixeu-lo escalfar a foc fort.
Tireu la carn tallada a daus grossos i doneu-li uns tombs perquè quedi ben rossa.
Afegiu-hi la ceba tallada en quatre trossos, la cabeça d'alls sencera, els tomacons tallats a bacinets i el llorer i deixeu que es cogui tot una mica.
Tireu-hi el vi o el brandi i deixeu-lo reduir.
Afegiu l'aigua o el brou i deixeu-lo coure 30 o 40 minuts, a foc lent (segons la tendresa de la carn).
Feu una picada amb les ametlles, l'all cru, les nous, els pinyons, les galetes i la xocolata (la podeu fer amb el tur mix).
Destapeu l'olla i afegiu-hi les patates tallades a daus i fregides prèviament i també la picada.
Deixeu-ho coure 5 minuts més, retireu-ho del foc i ja es pot servir.
Les patates també es poden posar en cru, quan s'hi afegeix l'aigua o brou, i com a qualsevol estofat es poden afegir rovellons xampinyons, pèsols, carxofes, etc.

1h

Notes

La carn de porc de senglar millor que es pugi congelat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se