Estofat de vedella amb camagrocs
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor 
													Dificultat: Mitjana
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 500 g de “conillet de la reina” de vedella tallat a tacs
- 200 g de camagrocs frescos
- 1 Ceba mitjana
- 2 Tomàquets
- 3 Pastanagues
- Oli d’oliva
- Aigua
- Sal
- Pebre negre mòlt
- 5 Dents d’all
- 1 Fulla de llorer
- Farina
- 1 got de vi ranci
Per la picada:
- 10 ametlles
- Julivert
- 2 Dents d’all
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Agafem  una cassola , hi posem una mica d’oli , salpebrem la vedella i la posem a la cassola. També, hi afegim la ceba, els tomàquets, les pastanagues, all, la fulla de llorer i el got de vi ranci.
Les verdures i hortalisses, no les tallem massa, doncs després les triturarem.
Passats uns minuts separarem la carn, perquè no quedi cuita del tot. 
Les verdures i hortalisses, les deixem que es vagin cuinant uns 20 minuts més a foc lent, fins que s’acabin de desfer.
Posem les verdures i hortalisses  amb els seus sucs en un recipient i ho triturem amb la batedora eléctrica, ens ha de quedar una massa una mica espessa. Serà el sofregit.
Posem la vedella a la cassola, hi afegim el sofregit triturat pel damunt i una mica d’aigua. Ho barrejem bé.
Ho deixem coure a foc mig entre 20-30 minuts. Passat aquest temps hi afegim la picada que haurem fet amb ametlles, julivert i un parell de grans d’all. Barrejem bé tots els ingredients.
Netegem els camagrocs , els enfarinem una mica i els posem en una paella a coure a foc fort. Volta i volta per acabar afegint-los a la cassola amb la vedella i el sofregit. Els bolets els enfarinem una mica per espessir una mica més la salsa quan els ajuntem amb la resta d’ingredients. 
Deixem coure uns 15minuts més per tal que es barrejin tots els sabors.
Ja es pot servir.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Bolets, estofat  Estofat
 
						Etiquetes: 
						Bolets, estofat  Estofat  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7318 visites.
 7318 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Estofat
 Estofat 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram