Estofat de vedella amb camagrocs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de “conillet de la reina” de vedella tallat a tacs
  • 200 g de camagrocs frescos
  • 1 Ceba mitjana
  • 2 Tomàquets
  • 3 Pastanagues
  • Oli d’oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • 5 Dents d’all
  • 1 Fulla de llorer
  • Farina
  • 1 got de vi ranci

Per la picada:

  • 10 ametlles
  • Julivert
  • 2 Dents d’all

2 racions

Elaboració

Agafem una cassola , hi posem una mica d’oli , salpebrem la vedella i la posem a la cassola. També, hi afegim la ceba, els tomàquets, les pastanagues, all, la fulla de llorer i el got de vi ranci.
Les verdures i hortalisses, no les tallem massa, doncs després les triturarem.
Passats uns minuts separarem la carn, perquè no quedi cuita del tot.
Les verdures i hortalisses, les deixem que es vagin cuinant uns 20 minuts més a foc lent, fins que s’acabin de desfer.
Posem les verdures i hortalisses amb els seus sucs en un recipient i ho triturem amb la batedora eléctrica, ens ha de quedar una massa una mica espessa. Serà el sofregit.
Posem la vedella a la cassola, hi afegim el sofregit triturat pel damunt i una mica d’aigua. Ho barrejem bé.
Ho deixem coure a foc mig entre 20-30 minuts. Passat aquest temps hi afegim la picada que haurem fet amb ametlles, julivert i un parell de grans d’all. Barrejem bé tots els ingredients.
Netegem els camagrocs , els enfarinem una mica i els posem en una paella a coure a foc fort. Volta i volta per acabar afegint-los a la cassola amb la vedella i el sofregit. Els bolets els enfarinem una mica per espessir una mica més la salsa quan els ajuntem amb la resta d’ingredients.
Deixem coure uns 15minuts més per tal que es barrejin tots els sabors.
Ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Estofat de vedella amb camagrocs

A la cassola, encara no està fet del tot.

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7043 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: