Mandonguilles amb salsa de tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de carn picada de porc
  • 200 g de carn picada de vedella
  • 1 pot de tomàquet triturat casolà
  • 1 pot de pèssols
  • 1 ceba
  • 1 gra d’all
  • 1 ou
  • Una mica de sal i de pebre negre
  • Julivert
  • Pa ratllat
  • Farina
  • Brou casolà

4 racions

Elaboració

En un bol barregem molt bé les carns picades. Aquesta barreja la fem amb una mica d'all i julivert ben picats. Ho salpebrem. Afegim a la barreja l’ou quasi sense batre amb una mica de pa ratllat.
Es van formant petites boletes que s’enfarinen formant les mandonguilles.
En una cassola amb oli, fregim les mandonguilles, les traiem i reservem.
En el mateix oli sofregim la ceba ben trinxada. Al cap d'uns 5 minuts, hi posem el tomàquet triturat, es cou tot uns 5 minuts, es sala lleugerament i s’hi posa una mica de brou. Deixem fer el xup-xup uns 10 minuts, 5 minuts abans hi tirem els pèssols, i ja podem servir el plat.

35min


Recepta de cuina de Mandonguilles amb salsa de tomàquet

Mandonguilles amb salsa de tomàquet.

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7820 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: