Truita a la jardinera

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paella i on bol gran de vidre.

Elaboració

Farem a dauets les hortalisses.
En una paella, hi posarem un bon raig d'oli, i hi anirem fregint els dauets, amb una mica de sal.
Posarem en un bol els quatre ous i una mica de sal, ho batrem i hi afegirem els ingredients ja cuits. Ho remenarem tot ben bé, i ho abocarem novament a la paella, a foc lent, esperant que es vagi cuallant tot plegat.
Ho girarem de l'altra banda, quan veiem que està enrossit l'ou.

30min

Notes

Podem servir aquesta truita freda o calenta, a gust.
L'acompanyarem amb una amanida verda i olives negres i verdes.
Proveu també, d'afegir-hi aquella miqueta d'escalivada que teniu per la nevera i no sabeu què fer-ne. Us quedarà deliciosa de debó.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se