Torradetes amb formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata de forn, que pot ser la mateixa per a servir-les.

Elaboració

Tallarem llesquetes de pa.
Les untarem seguidament amb tomaca i oli d'oliva.
Posarem per sobre un trosset de "beicon", el formatge ratllat o el que hàgim escollit, i ho enfornarem fins que el formatge estigui fos i rosset.
I a menjar!...

10min

Notes

Són boníssimes i senzillíssimes de fer.
Podem fer-les per entretenir als comensals mentre acabem de preparar qualsevol sopar.
Les acompanyarem amb un vi negre del País.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se