Tortiglioni melanzana i mascarpone

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400gr. Tortiglioni (pot ser qualsevol pasta que vulguis, millor que no sigui pasta llarga tipus espaguettis, tallarines...)
  • 1 albergínia
  • 1 terrina de formatge Mascarpone (formatge fresc de pasta tova)
  • 1 Ceba grossa
  • Formatge parmesano
  • Oli
  • Soja
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallem la ceba en juliana, la posem en una paella amb oli i la fem molt a poc a poc, fins que quedi dolça (truc: si tireu un rajolí de soja a la ceba, s'aconsegueix una molt bona dolçor). Una vegada estigui feta la ceba, la retirem.
Tallem l'albergínia a mitges rodanxes i la fregim també molt poc a poc. Una vegada tinguem les albergínies fetes, afegim la ceba i, amb el foc molt lent, ho mantenim calent.
Mentrestant bullim els tortiglioni amb abundant aigua salada (els italians diuen que no s'hi ha de posar res més). Una vegada tenim la pasta al dente, l'escorrem i la posem a una plata per servir on la barrejarem amb el mascarpone (per tal que la barreja sigui més fàcil, que el mascarpone estigui a temperatura ambient).
Una vegada feta la barreja, hi afegim la ceba i l'albergínia.
Ratllar el parmesà per sobre.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1869 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: