Peus de porc amb faves seques

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cobriu les faves seques en aigua i dexeu-les 24 hores en remull pel tal que s'estovin.
Quan s'hagin estovat, escorreu l'aigua i reserveu-les.
En una olla poseu a bullir amb bastant aigua: els peus de porc, els ossos d'espinada i el de pernil, la cabeça d'alls sencera, el 1/2 pebrot de banya de cabra o la guindilla i sal. A la mitja hora d'haver arrancat el bull, li afagiu les faves i deixeu que vagi bullint a foc mig.
Quan hagi passat una hora li afagiu el botifarró o la botifarra negra tallada a talls d'un cm de gruixuts i el pebre vermell o la sobrassada tallada a bocinets petits, rectifiqueu de sal i deixeu que continui bullint.
Quan hagin passat dues hores des que va començar a bullir la carn, comprobeu que els peus de porc estiguin al seu punt i que les faves estiguin tendres. En dues hores ja ha d'estar tot al seu punt. Si no ho està, deixereu que vagi bullint fins que trobeu el punt al vostre gust.
Apagueu el foc, tapeu l'olla i deixeu que reposi tot una mitja hora. Ja es pot servir.

2h

Notes

És millor menjar-ho tebi que molt calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se