Bajocada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Mallorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Bajoques de faves tendres.
  • Dos ous frescos.
  • Menta o herba sana.
  • Sal, oli d'oliva verge extra i vinagre de Módena
  • Opcional: Bacallà esqueixat desalat.

2 racions

Elaboració

Tallem les puntes de les bajoques de faves. Les rentem ben rentades. Les tallem a una mida d'uns tres dits de llargues. Les posem a bullir fins que siguin tendres. Les escorrem i les posem a una plata per amanida. Deixarem que es refredin.
Posarem els ous a bullir. Deixarem també que es refredin.
Una vegada que tot s'hagi refredat, procedirem a muntar l'amanida. Tallarem els ous durs a daus i els afegirem a les bajoques. Tallarem les fulles de menta o herba sana ben fines i les afegirem. Ho salarem, ho amanirem amb l'oli d'oliva verge extra i li posarem un rajolí de vinagre de Módena. Ho remenarem tot.
Si hem optat per a posar-li també bacallà esqueixat, l'afegirem amb tots els ingredients i remenarem.
Bon profit.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2894 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: