Pastís de Xocolata

Ingredients

  • Una Tableta de xocolata per fondre
  • 250 gr. de Galetes María Dorada
  • 200 gr. Sucre
  • 150 gr. Margarina
  • Un got de llet
  • 4 Ous
  • Un rajolí de conyac

8 racions

Elaboració

Trossejar les galetes per la picadora o túrmix i barrejar amb el conyac, i reservar.
En un bol, barrejar els 4 rovells d'ou amb el sucre.
Agafe-ho un altre bol, batre les 4 clares d'ou a punt de neu.
Amb una olla, o cassola, es barregen 130 gr de Margarina amb 150 gr de xocolata a foc molt lent, una vegada s'hagi desfet, afegir la llet sense deixar de remoure.
A continuació afegir el sucre amb els rovells sense para de remoure fins que es torni a desfer.
Seguidament s'afegeix les galetes trossejades.
Un cop comenci a bullir, es retire del foc i s'incorporen les clares a punt de neu i es remene fins que quedi tot ben barrejat.
Ficar-ho amb un motlle untat de margarina, i ficar-ho al forn per la part d'abaix durant 20 minuts que prèviament haurem escalfat.
Mentrestant, desfem la resta de xocolata amb la resta de mantega, i ho ficarem per sobre del pastís un cop s'hagi tret el pastís del forn

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1711 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!