Pastís de Xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una Tableta de xocolata per fondre
- 250 gr. de Galetes María Dorada
- 200 gr. Sucre
- 150 gr. Margarina
- Un got de llet
- 4 Ous
- Un rajolí de conyac
8 racions
Elaboració
Trossejar les galetes per la picadora o túrmix i barrejar amb el conyac, i reservar.
En un bol, barrejar els 4 rovells d'ou amb el sucre.
Agafe-ho un altre bol, batre les 4 clares d'ou a punt de neu.
Amb una olla, o cassola, es barregen 130 gr de Margarina amb 150 gr de xocolata a foc molt lent, una vegada s'hagi desfet, afegir la llet sense deixar de remoure.
A continuació afegir el sucre amb els rovells sense para de remoure fins que es torni a desfer.
Seguidament s'afegeix les galetes trossejades.
Un cop comenci a bullir, es retire del foc i s'incorporen les clares a punt de neu i es remene fins que quedi tot ben barrejat.
Ficar-ho amb un motlle untat de margarina, i ficar-ho al forn per la part d'abaix durant 20 minuts que prèviament haurem escalfat.
Mentrestant, desfem la resta de xocolata amb la resta de mantega, i ho ficarem per sobre del pastís un cop s'hagi tret el pastís del forn
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1896 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.