Panellets de pinyons

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1kg d’ametlla crua mòlta
  • 500g de pinyons
  • 900g de sucre
  • 700g de patata
  • Unes gotes de spirit de llimona o esència de llimona
  • La ratlladura de pell d’una llimona
  • 1 ou

10 racions

Elaboració

Es fiquen a bullir les patates amb pell, un cop estiguin cuites s’escorren i es pelen.
Un cop pelades amb una forquilla es xafen fins que s’hagi aconseguit un puré, desprès es deixa que es refredi.
A continuació, afegir el sucre, l’ametlla, les gotes de spirit de llimona i la ratlladura de pell de la llimona, remoure tot fins a aconseguir una massa.
Batre la clara d’ou i ficar les boles, seguidament es cobreixen amb els pinyons i amb el rovell d’ou es pinten.
Ficar les boles amb paper vegetal per cuinar i ho ficar-ho damunt d’una placa de forn a uns 225º al voltant de 10minuts i els panellets quedaran llestos

50min


Recepta de cuina de Panellets de pinyons

Panellets de pinyons
per Susana González Cuadrat

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1188 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!