Borratxos de garrofa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Motlle rectangular.

Elaboració

PA DE PESSIC DE GARROFA:

Batre els ous amb el sucre fins al punt de relleu, barrejar-hi les farines tamisades amb compte.
Posar-ho en un motlle apte per a forn, aquest a 180º, uns 30 minuts.
Desenmotllar sobre una reixeta o uns draps de cotó perquè es refredi.

PER FER L´ALMIBAR:

En un cassó poseu-hi l´aigua amb el sucre i deixeu-ho bullir 3 o 4 minuts; traieu-ho del foc i afegiu-hi el licor.
Quan estigui fret banyar-hi els trossets de pa de pessic, submergint-los dins el xarop durant uns segons, col·loqueu-los sobre uns reixeta; desprès empolsimeu-los amb sucre i cremeu-los amb una pala de cremar o un bufador.

Notes

El pa de pessic es millor fer-lo el dia abans.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se