Mantega de Xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem els xampinyons, i els picolem ben picolats, amb l'ajud d'un ganivet, i els fregim en una paella, amb oli d'oliva, i un polsim de sal.Tot seguit, els flamegem amb conyac, i quan són cuits , posem la mantega en la bacina, i tot seguit, afegim els xampinyons, i ho barregem tot ben barrejat.
A continuació, amb l'ajud del paper film, fem una botifarra, tot lligant les puntes, perqué quedi ben apretada, i la posem a la nevera, fins el moment de fer-ho servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se