Empanada de carn
Ingredients
- 1 Ceba
- 2 Alls
- 1/2 Pebrot verd
- 500g de carn de vedella
- 2 masses de empanada
- Tomàquet fregit
- Sal
- Oli
- Pebre
- Julivert
4 racions
Elaboració
En una cassola gran amb un rajolí d’oli posem totes les verdures tallades, les ofeguem a foc mitjà fins que estiguin cuinades.
Afegim la carn picada i donem voltes amb les verdures ja cuinades un parell de minuts (fins que la carn agafi color). En aquets moment es quan evoco el tomàquet i ho deixo un parell de minuts.
En una placa apta per forn col·loco una de les masses, a sobre la carn amb les verdures (intentant deixar un dit per les bores) i després l’altre massa sobre. Amb els dits doblego les dues masses per unir-les.
Al forn 30minuts a 180ºC.
1h
Notes
No sempre poso les mateixes verdures, a vegades també afegeixo porro o pastanaga. El mateix em passa amb la carn, si no tinc el 1/2 kg vedella, afegeixo carn de porc.
El tomàquet que poso jo es fet a casa amb els tomàquets de l’hort. Per fet aquest tomàquet, fem un sofregit amb ceba i all, afegim els tomàquets triturats. Deixem bullir 1h i després els embotem i els fem el bany maria.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1055 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Berta, m’ha agradat molt la teva recepta i el vídeo encara més. Molt bona la idea d’utilitzar el sucre glass per...
Moltes gràcies Quim.
En algunes ocasions, he vist que es fa la carbonara amb un ou cru al final. Quan tenen ja tota la carbonara feta, afegeixen...
Moltes gracies Quim, sempre s’aprenen coses. Una abraçada.
Moltes gràcies a tu.