Empanada de carn

Ingredients

  • 1 Ceba
  • 2 Alls
  • 1/2 Pebrot verd
  • 500g de carn de vedella
  • 2 masses de empanada
  • Tomàquet fregit
  • Sal
  • Oli
  • Pebre
  • Julivert

4 racions

Elaboració

En una cassola gran amb un rajolí d’oli posem totes les verdures tallades, les ofeguem a foc mitjà fins que estiguin cuinades.
Afegim la carn picada i donem voltes amb les verdures ja cuinades un parell de minuts (fins que la carn agafi color). En aquets moment es quan evoco el tomàquet i ho deixo un parell de minuts.
En una placa apta per forn col·loco una de les masses, a sobre la carn amb les verdures (intentant deixar un dit per les bores) i després l’altre massa sobre. Amb els dits doblego les dues masses per unir-les.
Al forn 30minuts a 180ºC.

1h

Notes

No sempre poso les mateixes verdures, a vegades també afegeixo porro o pastanaga. El mateix em passa amb la carn, si no tinc el 1/2 kg vedella, afegeixo carn de porc.

El tomàquet que poso jo es fet a casa amb els tomàquets de l’hort. Per fet aquest tomàquet, fem un sofregit amb ceba i all, afegim els tomàquets triturats. Deixem bullir 1h i després els embotem i els fem el bany maria.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

873 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Una recepta fantàstica Marta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!