Entrant fred

Ingredients

  • Rodanxa pinya natural o en amìlbar
  • Pernil dolç gruixut
  • Formatge mes prim que el pernil
  • Truita francesa primeta
  • Maionesa espesa per recubrir tota lasuperficie
  • Acabar-ho amb ametlles o nogues tallades a tisores sobre la superficie
  • Decorar el plat a gust per la presentació.

1 racions

Elaboració

Base de pinya
Tall pernil dolç gruixut
Tall formatge prim
Truita a la francesa
Maionesa
Ametlles o negues
Decoració particular en el plat

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2650 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

josep folch diu:
Te mol bons ingrediens.
antonia diu:
surt de lo normal,em sembla molt interesant.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: