Rèmol al forn amb patates

Ingredients

  • Un rèmol mitjanet
  • Una llimona.
  • Sal
  • Oli verge d'oliva.
  • Tres patates mitjanes.

2 racions

Utensilis

Una safata de forn.

Elaboració

Prepararem una safata per forn, i hi posarem un bon raig d'oli d'oliva verge.
Pelarem les patates, i les farem a rodanxes. Les posarem a un costat de la safata.
Una vegada net i salat el rèmol, el posarem a la safata, al costat de les patates, tirant-li per sobre el suc d'una llimona.
Ho deixarem al forn una mitja hora, amb els focs de dalt i baix.

45min

Notes

Tot i que el rèmol és un peix molt lleig i fosc, té un gust molt agradable i suau, semblant al del llenguado.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2483 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: